STÄLLPLATSER för husbilar

Uppdaterat: 31 aug.


Här kan du vila eller parkera din husbil över natten för en billig peng som du betalar med Swish: 123 512 75 43, viktigt att du uppger bilnummer i meddelandet. Det finns tillgång till dricksvatten. Under hösten 2022 ska vi förbättra möjligheter till att kunna få tillgång till toalett och ev. dusch. Det är ett omfattande arbete men vi gör vårt bästa för att hinna med det för bättre service till våra besökare.

Vid öppettider i Kulturhuset har du möjlighet att se vårt lilla skolmuseum, vårt pågående arbete med installering av ett skomakeri-museum, titta in i vävstugan eller vandra runt i hantverksboden och kanske handla fina alster från lokala utställare, besöka vårt fina loppis i gymnastiksalen på andra våningen och kanske dricka en kopp kaffe/te med någon hembakad och god kaka till i vårt lilla café eller utomhus i trädgården.

Eftersom Kulturhuset ligger på klassad kulturmark med riksintresse finns det även mycket annat att uppleva; den fina 1100-tals kyrkan, 1600-tals parken, Radiomuséet mm. Fråga personalen så hjälper de till.

Har du andra funderingar? Det finns en liten anslagstavla vid vägen där du hittar en del uppgifter. Ring gärna 070-7415055 Anitha eller 0706-322355 Harriet.

VÄLKOMMEN!

328 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla