top of page

STÄLLPLATSER för husbilar

Uppdaterat: 22 jan.


Här kan du vila eller parkera din husbil över natten för en billig peng som du betalar med Swish: 123 512 75 43, viktigt att du uppger bilnummer i meddelandet. Det finns tillgång till dricksvatten. Från säsongen 2023 har vi även tillgång till toalett. Vi arbetar vidare med att försöka få tillgång till dusch men vet inte när tiden är med oss för detta projekt. Det är ett omfattande arbete men vi gör vårt bästa för bättre service till våra besökare.


Vid öppettider i Kulturhuset har du möjlighet att se vårt lilla skolmuseum, vårt pågående arbete med installering av ett skomakeri-museum, titta in i vävstugan eller vandra runt i hantverksboden och kanske handla fina alster från lokala utställare, besöka vårt fina loppis i gymnastiksalen på andra våningen och kanske dricka en kopp kaffe/te med någon hembakad och god kaka i vårt lilla café eller utomhus i trädgården.

Vill du veta historien om vår gamla skola kan vi erbjuda en Guidning i huset där du får veta hur det var i senare delen av 1920-talet och framåt.


Eftersom Kulturhuset ligger på klassad kulturmark med riksintresse finns det även mycket annat att uppleva; den fina 1100-tals kyrkan, 1600-tals parken, Radiomuséet mm. Fråga personalen så hjälper de till.

Har du andra funderingar? Det finns en liten anslagstavla vid vägen där du hittar en del uppgifter. Ring gärna 070-7415055 Anitha eller 0706-322355 Harriet.

VÄLKOMMEN!

392 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page